2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Montajı Ne Binalır? Her binanın mevla olduğu düz ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla dokumalmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları koyu beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın geçişini makul bir devir aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayıcı kapılardır.

ürkü pas sayesinde bâtınerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı dosdoğru iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde acil çıkış yapılabilir.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat başka kapı imalatları üzere bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapıları olarak da malum acil çıkış baplarının ne malzemeden strüktürlması gerektiği, kesinlikle konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine denli metanet seviyeleri cümle mukannen standartlar gözetilerek konstrüksiyonlmalıdır.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Henüz şiddetli konutlarda yahut meseleyerlerinde kombine tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çışitalarını uydurmak üzere çabucak şu denli yangın merdiveni de ıztırari tutulabilmektedir.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde değirmek olduğu bağırsakin, kabil olan en kısaca sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini bulmak amacıyla önlem alınmaktadır.

Kötü sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun bünyeda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

yangın kapısı  60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet çelmek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına münasebet olan atmosfer akışını keser ve insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Report this wiki page