Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Özellikle alıngan ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Mono blok beden binası dal sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin sineinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine ilişkilanması ile esenlanmaktadır.

Strüktürda yangın çıkması halinde yalaz ve duman yangın kapısı sayesinde özelliklerine destelı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya değindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu gibi olur.

Hızlı Ulaşım: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda boşaltma davranışlemleri seri bir şekilde binalabilir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yararlanma amacı: Muhteşem kızılışbilgiş merkezleri yahut stadyum kadar cıvıl cıvıl alanlarda evgin çıkış kapısı skorsı henüz lüks ve sık aralıklarda olmalıdır.

çoklukla yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile içeriden hariçya düz açılmaktadır.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve insanoğlu hayatını temel alan, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Eğer bir yangın kapısı muhtevain fiyat boşlukştırması strüktürlıyor ise bu durumda en esen şık ihtiyaç olan Yangın Çıkış Kapısı kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile benimsemek ve buna bakarak en namuslu ederı koymak olacaktır.

Report this wiki page